Hvem er vi?

HVEM ER VI?

SOFIE KNÆRKEGAARD

STIFTER, INDEHAVER, BOGHOLDERI

MORTEN LARSEN

INDEHAVER, VÆRKSTEDSANSVARLIG,

CERAMIC PRO CERTIFICERET

Historien bag


SK Autolakering blev stiftet i 2018, med drift start i Januar 2019 af Sofie. Sofie startede virksomheden i forbindelse med hendes store passion for biler (især special biler, amerikaner og veteraner), men synes der manglede et værksted der havde en stor interesse i de unikke køretøjer, samt gik mere op i kvalitet frem for at øge omsætningen markant ved akkordarbejde, store procent rabatter til værksteder osv. 

Efter 1 års drift som "ene mand" i SK Autolakering, blev Sofie sygdoms ramt på et fysisk plan, så hun ikke længere kunne varetage de timer og den fysisk, som virksomheden krævede i den daglige drift.


Derfor valgte hendes kæreste Morten som selv havde et aktivt stort klargørings & service værksted, og tideligere også havde erfaring med autolakering, at pakke hans lokaler sammen, og rykke ud i SK Autolakerings lokaler.

Siden Januar 2020 har Morten fast stået for driften på værkstedet.


Morten varetager både alle lakeringsopgaver, serviceopgaver, dækskifte mv. samt alle poleringer og coatings med Ceramic Pro.


Sofie er dog stadig at finde på værkstedet i hverdagen, her foretager hun sig nemlig alt kontorarbejde, telefoniske henvendelser frem til kl. 12, hvorefter Morten overtager.


Så mangler du et værksted med sans for kvalitet og en stor passion for biler, så er vi stedet for dig!